måndag 6 oktober 2008

I köket.

Idag har jag läst, skrivit, läst, analyserat, läst och karakteriserat S. Maria del Fiore så till den milda grad att jag blivit lite lite galen. Därför blir det inget inlägg om dagens aktiviteter på bloggen utan istället en stilstudie över lördagens middag, ett lyckat samarbete mellan gastronomiska storheter från Umeå, Uppsala och Stockholm. Själv var jag ansvarig för köttet för ingen går igång på kött lika mycket som undertecknad (om man inte räknar med undertecknads far men han är ju inte i Rom).





The Crew











The Action






The Result; Kalvfilé fylld med Parmigiano - Reggiano, Grana - Padano och Basilika, toppad med Prosciutto Crudo di Parma.

Välkommen på ett smakprov om du har vägarna förbi önskar köket!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det första man slås av när man tittar på dessa bilder är hur otroligt lik din far du är, man slås även av att du nog har hittat ditt rätta element; mat, vin ,konst, svåra obegripliga ord och fina flickor :) Inte undra på att du ser lycklig ut!
Massor med kramar från din syster som i sin tur kämpar med näbbar och klor för att hålla den ill-gröna SEB-fanan högt på finanskrisen mörka himmel...